Diligències a un conductor sense carnet i per conduir de manera temerària

L'home conduïa per l’antic recinte del mercadal al sector Montserrat

Redacció
08 de maig del 2019
Actualitzat a les 9:54h
La Policia Municipal de Terrassa informa que dilluns va obrir diligències a un conductor que estava circulant de manera temerària sense haver obtingut mai el permís de conduir. A aquesta hora la centraleta va rebre una trucada d’una ciutadana comunicant que hi havia un vehicle fent virolles a l’antic recinte del Mercadal de l'avinguda del Vallès, al sector Montserrat.

Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets, on hi havia també una dotació de Policia Nacional no uniformada. Els agents van sol·licitar al conductor del turisme la documentació personal i la del vehicle, comprovant que no presentava el permís de conduir ni l’havia obtingut mai. Per aquest motiu van comunicar a l’infractor que s’instruirien les oportunes diligències penals.

A més, els agents van trobar a l’interior del vehicle una bicicleta de la qual el conductor no va poder documentar-ne la propietat, declarant que l’havia adquirit desconeixent la seva procedència. Davant d’aquesta circumstància la patrulla va intervenir la bicicleta fins que aquest pugui acreditar-ne la propietat, a més de fer les gestions pertinents per esbrinar si hi ha alguna denúncia relacionada amb aquesta bicicleta.

Els agents també van denunciar administrativament el conductor per les infraccions de trànsit comeses i van immobilitzar el vehicle fins que un altre conductor habilitat se’n pogués fer càrrec.