El programa electoral del PSC inclou 530 propostes «de tots els punts de vista de la ciutat»

El candidat del PSC Terrassa ha participat en l’acte de clausura de la jornada oberta a la ciutadania, en la que el partit ha aprovat el seu programa per a les properes eleccions municipals

Acte d'aprovació del programa electoral del PSC Terrassa.
Acte d'aprovació del programa electoral del PSC Terrassa. | Cedida
Redacció
06 de maig del 2019
Actualitzat a les 14:37h
El Centre cívic Maria Aurèlia Capmany ha estat l’escenari de la jornada en la que el Partit Socialista de Terrassa ha aprovat de forma definitiva el seu programa electoral per a les eleccions municipals. El PSC ha donat llum verda al document, que inclou més de 530 propostes.

El primer secretari i alcaldable del PSC a la ciutat, Alfredo Vega, ha explicat que el programa socialista "s’ha construït amb la participació de moltíssima gent, de manera que inclou tots els punts de vista de la ciutat, des de tots els barris i des dels diversos sectors socials, econòmics, culturals, etc" i ha afegitm "des dels valors de l’esquerra, hem creat un programa per garantir el progrés de la nostra ciutat, des de la igualtat, la justícia social i amb la implicació de tothom". L'alcaldable també ha remarcat que el seu programa té "una mirada llarga, cap al 2030". "És una agenda ciutadana, basada en el que creiem que seran les línies bàsiques d’actuació en el futur. Volem una ciutat més ecològica i sostenible, una ciutat viva, dinàmica, econòmicament potent i socialment equitativa" ha insistit Vega.

El programa del PSC Terrassa està fet “perquè la ciutat que volem és la Terrassa on tothom pugui tenir un projecte de vida i unes oportunitats”. El document programàtic del PSC s’estructura en 9 eixos principals: la Terrassa competitiva i de les oportunitats; la Terrassa feminista i de la igualtat efectiva; la Terrassa creativa i oberta al món; la Terrassa dels drets i les llibertats; la Terrassa de la transició ecològica; la Terrassa del benestar i la qualitat de vida, la Terrassa territorialment equilibrada i finalment, la Terrassa segura i cívica.

Cada eix inclou diverses mesures «totes elles encaminades realistes però també ambicioses” ha declarat Vega, que ha recordat alguns grans projectes liderats pels socialistes com el Parc de Vallparadís, el soterrament de la Renfe o el Parc Audiovisual de Catalunya.