reconeixement

La mestra Núria Marín i l'Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa reben la Creu de Sant Jordi 2019

El Govern també ha concedit el guardó a Messi, Núria Picas, Ernest Benach o La Trinca

per Anna Mira, 2 de maig de 2019 a les 12:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya 2019 a 29 personalitats i 15 entitats que, pels seus mèrits, han prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o  en el pla cívic i cultural. Entre els guardonats hi ha la mestra terrassenca Núria Marín, per la seva tasca com a directora de l'escola pública de Terrassa, l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Terrassa, catalogada com a centre d'alta complexitat; i l'Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa pel seu centenari.

Marín forma part de la candidatura de Jordi Ballart, Tot per Terrassa, per les eleccions municipals d'aquest 26 de maig. 


La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

 

 

Participació