04
de maig
del
2019
Actualitzat
el
06
de maig
a les
11:16h
La Fira Modernista de Terrassa ja escalfa motors i una de les principals novetats és "La Modernista", la beguda pròpia de la fira que se celebrarà del 10 al 12 de maig a la ciutat. És una de les novetats de la fira d'enguany i busca recuperar una beguda que va causar furor durant l'època del modernisme: la sarsaparrella, un dels primers refrescs de la història. Batejada amb el nom de "La Modernista", aquesta begdua neix per celebrar l'empenta i sofisticació d'una època daurada per la ciutat de Terrassa i portar-la als paladars del segle XXI.
De la mà dels prestigiosos xefs Marc Ribas i Artur Martínez, Sanmy ha recuperat la recepta d'una beguda que va causar furor durant el modernisme: la sarsaparrella, un dels primers refrescs de la història. El resultat és un producte deliciós, elaborat amb els millors ingredients i amb aigua de KM0 del Parc de Sant Llorenç de Munt i l'Obac.
Els dies de la Fira Modernista de Terrassa la trobaràs als bars i restaurants de la ciutat i als espais següents: Plaça Salvador Espriu, Plaça Didó, Plaça del Progrés, Parc de Sant Jordi, Glorieta, Passeig del Comte d’Ègara.
De la mà dels prestigiosos xefs Marc Ribas i Artur Martínez, Sanmy ha recuperat la recepta d'una beguda que va causar furor durant el modernisme: la sarsaparrella, un dels primers refrescs de la història. El resultat és un producte deliciós, elaborat amb els millors ingredients i amb aigua de KM0 del Parc de Sant Llorenç de Munt i l'Obac.
Els dies de la Fira Modernista de Terrassa la trobaràs als bars i restaurants de la ciutat i als espais següents: Plaça Salvador Espriu, Plaça Didó, Plaça del Progrés, Parc de Sant Jordi, Glorieta, Passeig del Comte d’Ègara.