El camp municipal d'hoquei herba de Matadepera ja és una realitat

S'ha estrenat aquest cap de setmana on l'equip masculí del Matadepera 88 Hoquei de segona es va proclamar campió de lliga

El camp municipal d'hoquei de Matadepera, finalitzat.
El camp municipal d'hoquei de Matadepera, finalitzat. | Miquel Badia
Redacció
30 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:39h
El camp municipal d'hoquei herba de Matadadepera, que estava previst acabar a finals de 2018, s'ha estrenat finalment aquest cap de setmana. El dissabte 27 d'abril es va jugar el primer partit que va enfrontar el Matadepera 88 Hoquei i el Línia 22. Els de Matadepera van guanyar el partit i van proclamar-se també campions de segona i que els va garantir l’ascens matemàtic a primera divisió, a falta d’un darrer partit contra el RC Polo.

El partit es va disputar dissabte a les 3 de la tarda i dues hores més tard, tenia lloc l’últim partit de la temporada de l’equip de segona femení, que aquest any ha debutat en aquesta categoria i que es va enfrontar al Barça també amb una victòria per 4 a 2. I finalment, diumenge a les 10 del matí. l’equip dels juvenils masculí va disputar el partit de tornada de les semifinals del Campionat de Catalunya contra el RC Polo. Com a l'anada, es va empatar i la victòria final, a favor dels visitants va ser per shoot out.

Tot i que els partits van tenir lloc el cap de setmana, el passat dijous ja van començar els entrenaments amb els equips infantils femení, i segona femení, i divendres ho van fer CIEM, Mamis i segona masculí. El Camp d’Hoquei Municipal estarà integrat, com la resta d’equipaments esportius, a una gestió municipal, tot i que serà el Matadepera 88 Hoquei el que, l’utilitzarà més.

En concret, s'han adequat 11.696 m2 amb una inversió d'1.988.913,47 milions d'euros perquè que el poble on l'hoquei sobre herba és l'esport per excel·lència, ja disposi d'un camp de gestió pública per practicar aquest esport. 
 

Les obres del futur camp municipal d'hoquei herba Foto: Ajuntament Matadepera