Vacarisses baixa les tarifes del poliesportiu municipal

La Diputació de Barcelona ha recomanat ajustar imports per reduir el dèficit actual de l’equipament

31 d'agost del 2019
El poliesportiu de Vacarisses serà més barat a partir del setembre. Així ho va aprovar el ple municipal de Vacarisses en la seva última sessió de la legislatura. La reducció de tarifes s'ha acordat després que la Diputació de Barcelona ho recomanés al municipi  amb l’objectiu de reduir el dèficit actual del poliesportiu municipal. 

En concret, el canvi consisteix en un ajust a la baixa d’alguns imports i la simplificació de conceptes. Entre les mesures adoptades, es reduirà la quota de la matrícula per a persones entre 14 i 65 anys, que passa de 38,75 euros a 20 euros. També s'abaratirà la quota de majors de 65 anys i persones amb un grau de discapacitat superior al 33%, que costarà 15 euros euros.

Un altre dels canvis que entraran en vigor el pròxim mes de setembre és la desaparició de la matrícula per a infants i joves entre 4 i 15 anys. També s’unifica la tarifa per utilitzar la sala de musculació, de manera que, amb una mateixa quota, es puguin realitzar totes les activitats dirigides. La previsió de tot plegat és aconseguir augmentar el número de socis i usuaris del poliesportiu municipal per tal d’obtenir més ingressos i reduir, així, el dèficit actual.