Arriba el càsting per la desfilada de la Fira Modernista

Es fa aquest dissabte 27 d'abril a la tarda i cal inscriure's per participar-hi

Redacció
26 d'abril del 2019
Quan queden poques setmanes per celebrar una nova edició de la Fira Modernista de Terrassa, el Museu Tèxtil busca models per la desfilada modernista que farà el diumenge 12 de maig, en plena fira. Des del Museu expliquen que a causa de l’increment en la participació dels darrers anys, a la propera edició s’establiran uns criteris per tal d’optimitzar la feina del personal del museu i també per garantir que els vestits que desfilin siguin adequats a l’època en la que s’inspiren, tant en la línia com en els teixits i els complements.

Per això s'ha organitzat un càsting que tindrà lloc al museu, el dissabte 27 d’abril, de les 17.00 a les 19.00h. Per participar-hi cal presentar-se amb el vestit acabat, així com els complements i les joies que es portaran el dia de la desfilada i cal inscriure's enviant un correu amb l’assumpte “Càsting” amb el vostre nom, cognoms, telèfon i un correu electrònic de contacte a: [email protected].

D’aquesta manera des del msueu es podran veure en directe tots els vestits, es prendran notes dels detalls i faran fotografies dels models per decidir els escollits i descriure millor els conjunts per a la persona que farà de speaker. La desfilada d’enguany estarà limitada a un màxim de 35 participants, i les persones que siguin seleccionades s’han de comprometre a no variar la forma ni l’estructura del conjunt, tant del vestit com dels complements o joies que portin el dia del càsting.