Diversos motoristes ferits en quatre accidents amb poques hores a Terrassa

Tots van passar dimarts de les 6 h a les 10 h del matí

Redacció
25 d'abril del 2019
Actualitzat a les 9:55h
La Policia Local de Terrassa informa que dimarts al matí, en només quare hores, hi va haver quatre accidents de trànsit amb motoristes implicats que van resultar ferits. Tots ells van ser traslladats a centres hospitalaris. El primer va ser a les 6.40 h del matí quan un motorista va caure fortuïtament al carrer de Pontevedra, a l’altura de la carretera de Montcada. Aquest va manifestar que havia frenat de cop i havia relliscat.

Una mica més tard, a les 7.25 h, una altra trucada del 112 va alertar d’una col·lisió entre una moto i un turisme a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Saturn. Una patrulla de la
Policia Municipal va acudir al lloc i va observar que el turisme implicat en l’accident havia canviat de carril i havia col·lidit amb el motorista, que circulava en paral·lel.

A les 8.35 h, un altre motorista va resultar ferit lleu en un accident on un turisme no li havia
cedit el pas a la cruïlla i, per evitar col·lidir amb ell, havia caigut al terra. Finalment, a les 10.30 h, el 112 va alertar d’una nova col·lisió entre una motocicleta i un turisme a la carretera de Montcada, a l’altura del carrer del Duero. Una patrulla de la Policia Municipal va comprovar que el turisme que sortia de la benzinera no havia vist la motocicleta i aquesta, per evitar la col·lisió, va fer una maniobra sobtada i va caure.