Mena: «El preu a pagar d'un govern PSOE i Cs és la immersió lingüística»

El candidat d'En Comú Podem ha defensat el model educatiu en un acte al Mercadal de Terrassa

Joan Mena i Mercè Gómez en un acte al Mercadal de Terrassa.
Joan Mena i Mercè Gómez en un acte al Mercadal de Terrassa. | Cedida
24 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:30h
Invertir com a mínim el 6% del PIB en l'educació pública és una de les propostes que En Comú Podem defensa per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés a l'educació. Així ho ha anunciat aquest matí el candidat al Congrés dels Diputats, Joan Mena, en un acte de campanya al Mercadal de Terrassa, amb la també candidata terrassenca Mercè Gómez.

Pels comuns un possible govern entre el PSOE de Pedro Sánchez i Cs d'Albert Rivera implicaria "pagar el preu de la immersió lingüística a Catalunya". "Som l'única aposta per blindar un govern d'esquerres i progressista", ha insistit Mena qui ha assegurat que l'educació pública perilla amb un govern de dretes amb PP, Cs i Vox.

Per la seva banda, la candidata terrassenca Mercè Gómez, ha indicat que els valors que des d'En Comú Podem defensen per l'escola passen perquè sigui pública, laica, gratuïta, en català i coeducativa perquè tota la comunitat educativa s'impliqui en el procés d'aprenentatge. El candidat ha retret al partit socialista no haver derogat la LOMCE durant els mesos que han governat i lamenta que el curs 2019-2020 hagi de començar regulat per aquesta llei. "L'educació és un bé d'interès general que beneficia al conjunt de la societat", ha conclòs Mena.