Detenen una persona a Sant Cugat per robar a la seva veïna d'edat avançada més de 20.000 euros mentre dormia

Es tracta d'una dona de 81 anys i que havia denunciat extraccions fraudulentes del seu compte corrent

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra | Jaume Ventura
Redacció
24 d'abril del 2019
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 16 d'abril un home de 47 anys, amb domicili a Sant Cugat, per robar 20.400 euros a la seva veïna, una dona de 81 anys, mentre dormia. La policia catalana el va acusar de ser el presumpte autor d'un robatori amb força i estafa, després d'iniciar una investigació a principis del mateix mes quan la víctima va denunciar que li havien extret del seu compte corrent aquesta quantitat.

Els investigadors es van posar ràpidament sobre la pista d'aquest veí, perquè tenia les claus del pis des de feia més de cinc anys i aixi ho van constatar quan van descobrir que els moviments bancaris els havia fet ell.

Els Mossos han apuntat que la manera d'actuar del detingut: accedia a l'habitatge mentre la dona dormia, li agafava la targeta bancària, feia els moviments, perquè coneixia el codi PIN, gràcies a que l'havia acompanyat a fer alguna gestió amb anterioritat, i la retornava sense que la propietària se n'adonés.

L'home, una vegada detingut, va passar a disposició judicial el passat 17 d'abril davant del jutge en funcions de guàrdia de Rubí, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs i amb mesures cautelars com ara la prohibició d'acostar-se a la víctima.