Anna Piñol encapçalarà la llista d'ERC Matadepera a les eleccions municipals

Tanca la llista de suplents el muntanyenc i activista cultural, Narcís Serrat. La llista compta també amb Aleix Villatoro, un dels encausats pel Jutjat 13 de Barcelona

Candidatura d'ERC Matadepera
Candidatura d'ERC Matadepera | Cedida
Redacció
23 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:17h
ERC Matadepera ha presentat la llista per a les properes eleccions del 26 de maig. Ho farà amb un equip amb moltes cares noves, començant per la de la seva candidata i cap de llista, Anna Piñol, que va ser escollida per unanimitat en l’assemblea del passat estiu. Advocada de professió i en exercici, Piñol ha estat vinculada a la secció local els últims anys i l’avala una
intensa vida de compromís cívic, social i polític en diverses associacions i plataformes civils, que es remunten a la seva implicació amb l’antic PAM (Proposta Activa Matadepera).

Anna Piñol substitueix Santi Pavon, que ha estat el cap de llista a les municipals en les dues darreres convocatòries electorals, tant l’any 2011 com l’any 2015. Acompanyarà com a número dos l’enginyer Antoni Morros que, alhora, és el President de la secció local. La llista incorpora els dos regidors d’aquest últim mandat –Santi Pavon i Abelardo Gil- i compta amb noves cares com Pilar Oller, Gemma Utiel, Sandra Prat o Arnau Rusines.

Com a representant d’Esquerra Republicana, Anna Piñol afronta aquest repte amb la voluntat de presentar una llista municipal que s’assembli al màxim a la societat. La candidatura municipal comptarà amb veïns i veïnes del poble compromesos i implicats en el teixit associatiu, cultural, social i esportiu de les principals entitats arrelades al municipi.

Amb el lema de campanya,​ "Acció, compromís i projecte" ERC Matadepera encara les municipals convençuda que és l’única alternativa a l’actual equip de Govern de l’Ajuntament de Matadepera del PdCat que, en aquestes eleccions, es presenta sota les sigles de Junts per Catalunya. Amb un equip que Piñol reivindica com a “inquiet, il·lusionat, responsable i solvent” aspira a fer uns bons resultats per “revitalitzar el comerç i el dinamisme del casc antic, integrar el conjunt de la població i fer créixer la participació de les entitats i associacions”. 

Anna Piñol reivindica el compromís d’ERC Matadepera amb la construcció d’un poble més sostenible i “bolcat al Parc Natural” i conscient “del deure de pensar en un futur sostenible en totes les polítiques municipals per ser un referent nacional en la gestió dels residus, les
energies renovables i l’eficiència energètica”. Però Anna Piñol també es mostra convençuda que, malgrat la anormalitat en què es troba immersa la política amb un estat permanent de judicialització, el nostre compromís amb el poble de Matadepera és “la vocació de servei públic, perquè creiem en una altra manera de fer política, que és més empàtica, més propera i més transformadora”.

1. Anna Piñol i Serra
2. Antoni Morros i Aparici
3. Pilar Oller i Sánchez
4. Maria Gemma Utiel i Torres
5. Santi Pavon i Fernández
6. Maria Cristina Ballbé i Vila
7. Abelardo Gil i Leyva
8. Sandra Prat i Rodriguez
9. Arnau Rusines i Torres
10. Carme Sala i Rovira
11. Aleix Villatoro i Oliver
12. Laura Sellarès i Centelles
13. Joan Lluís Espinós i Espinós