Cs Terrassa incorpora persones vinculades amb el teixit associatiu a la llisa per les municipals

L'alcaldable Javier González aposta per la continuïtat amb els actuals regidors del Grup Municipal Carmen Ortuño i David Aguinaga com a número 2 i 3

D'esquerra a dreta: Agustín Robles, Carmen Ortuño, David Aguinaga, Ramón Moya, Javier González, Patricio Cervilla, Cynthia Ramírez i Isabel Martínez.
D'esquerra a dreta: Agustín Robles, Carmen Ortuño, David Aguinaga, Ramón Moya, Javier González, Patricio Cervilla, Cynthia Ramírez i Isabel Martínez. | Cedida
Redacció
16 d'abril del 2019
Ciutadans Terrassa ha fet públic aquest dimarts la llista electoral de les persones que acompanyaran a l'alcaldable, Javier González, a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. La formació taronja ha incorporat persones vinculades al teixit associatiu de la ciutat, representants d'associacions esportives, veïnals i de comerciants. Per González, "són persones compromeses amb la societat civil que volen aportar la seva experiència professional a la gestió municipal", per això Cs ha inclòs entre els seus candidats a autònoms i empresaris, treballadors manuals i funcionaris públics. 

Destaquen la incorporació d'Agustín Robles Sánchez, vinculat al Terrassa FC. SAD (administració esportiva del primer equip); Ramon Moya Martinez, president del Club de Futbol Sant Pere Nord; Cynthia Ramírez Relaño, de l'associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) Font de l’Alba i vinculada a l'associació de veïns (AV) de Ca Tusell; Patricio Cervilla Martin, membre de la junta directiva de l'AV de Ca Parellada i Nova AV de Ca Parellada; i Eduardo Méndez Rodríguez, que forma part de la junta directiva de l'Associació de Comerciants de la Maurina.

L'equip de Javier González aposta a més per la continuïtat, ja que els actuals regidors del Grup Municipal Carmen Ortuño i David Aguinaga acompanyen a l'alcaldable en el número 2 i 3 respectivament, a més de la incorporació de l'advocada Isabel Martínez Comas i l'actor i mestre Enric Rovira Moreno (aquest últim com a independent), que ocupen el 4 i el 5 de la llista per als comicis municipals.