La socialista Mercè Perea demana ajuntaments forts per «blindar l’educació, la sanitat o les pensions»

La candidata número 3 a la llista del PSC per Barcelona ha mantingut una trobada amb l’alcalde i candidat socialista a Terrassa, Alfredo Vega i diversos membres de la llista socialista a la ciutat.

Trobada de Mercè Perea, número 3 per Barcelona a les eleccions Generals a Terrassa.
Trobada de Mercè Perea, número 3 per Barcelona a les eleccions Generals a Terrassa. | Cedida
Redacció
15 d'abril del 2019
La seu del PSC Terrassa ha estat l’escenari aquest dilluns d’una trobada entre Mercè Perea i Gracia García, candidates a la llista del PSC per Barcelona en les properes eleccions generals i l’alcaldable, Alfredo Vega, i diversos membres de la llista socialista a Terrassa per les eleccions municipals. L’objectiu de la sessió ha estat el d’aprofundir en el programa de propostes del PSOE i analitzar de quina manera afectaran a les polítiques locals. Segons ha explicat Perea, diputada en aquesta darrera legislatura al Congrés, “Blindar els drets, l’educació, la sanitat pública i les pensions és la nostra prioritat i per això necessitem uns ajuntaments forts”.

Perea ha assegurat que “malgrat els deu anys de crisi, hem pogut sostenir la cohesió social perquè tenim un estat del benestar sòlid en la que les administracions locals han estat principalment qui ha donat la cara”. Per la seva banda l’alcalde i candidat del PSC a les properes eleccions municipals a Terrassa, Alfredo Vega ha afirmat que la proposta dels socialistes és la més municipalista. "Si aquestes eleccions ens aporten una major confiança per part de la ciutadania, tots i totes en sortirem beneficiats, ja que un govern de PSOE defensarà millor els interessos dels pobles i ciutats, també per Terrassa”, ha conclòs Vega. 

Finalment la terrassenca Gracia García, i número 13 a la llista del PSC per Barcelona haalertat del perill de l’abstenció “que sempre afavoreix a la dreta” i ha assegurat que un govern del PSOE és l’únic que l’estat del benestar i prioritza els drets a les persones”.