Dos conductors denunciats per fugir d'accidents de trànsit el cap de setmana

El primer accident va tenir lloc dissabte a la rambla de Francesc Macià, i el segon, ahir diumenge al carrer del Doctor Calsina

Redacció
16 d'abril del 2019
La Policia Municipal de Terrassa ha denunciat aquest cap de setmana dos conductors que, després de veure’s involucrats en sengles accidents de trànsit, havien marxat del lloc dels fets. El primer cas va tenir lloc dissabte a la rambla de Francesc Macià, i el segon, ahir diumenge al carrer del Doctor Calsina.

L’accident de dissabte es va produir minuts abans de les 16 h, quan dos turismes van xocar a la cruïlla de la rambla de Francesc Macià amb el carrer de Provença. El conductor d’un dels vehicles va resultar ferit i va haver de ser traslladat a l’Hospital de Terrassa. L’altre conductor va fugir del lloc, però les càmeres de seguretat d’un establiment proper havien captat l’accident i d’aquesta manera els agents van poder saber el model, color i matrícula del vehicle.

Poc després, els agents el van trobar estacionat amb el conductor a l’interior. A més de la seva implicació en l’accident i haver marxat del lloc, els agents van comprovar que el conductor no disposava d’assegurança, motiu pel qual va ser també denunciat. Una grua d’Egarvia va
traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

El segon accident amb conductor escapolit va tenir lloc diumenge minuts després de les 18 h al carrer del Doctor Calsina. En aquest cas, el conductor que va provocar l’accident va abandonar el vehicle, que no disposava d’assegurança, i va fugir a peu. Els agents van cursar les corresponents denuncies i van sol·licitar una grua per traslladar el vehicle al dipòsit municipal.

El passat divendres, a les 9.25 h, es va produïr un tercer accident de trànsit, en aquest cas sense conductors escapolits. Dos turismes van col·lidir a la rotonda del Doré quan un dels dos conductors va fer una maniobra incorrecta. Un dels conductors va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa.