societat

L'Eina Cooperativa recollirà queixes per fer-les arribar a la Síndica de Greuges de Terrassa

L'objectiu és descentralitzar l'atenció ciutadana i fer arribar els drets humans a la societat

per Redacció , 15 d'abril de 2019 a les 12:42 |
Presentació de l'acord entre Eina Cooperativa i la Sindicatura Municipal de Greuges. | @SindicaTerrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Síndica de Greuges de Terrassa i l'Eina Cooperativa han arribat a un acord per descentralitzar l'atenció ciutadana. Així, a partir d'ara l'Eina Cooperativa obrirà un espai per recollir queixes o demandes de la societat que farà arribar a la síndica, Isabel Marquès. 

L'objectiu és fer arribar els drets humans a més punts de la ciutat i també facilitar als ciutadans la possibilitat de presentar una demanda. L'acord signat contempla que l'Eina Cooperativa faciliti un espai d'atenció ciutadana cada dijous de les 18 h a les 19 h a les oficines situades al carrer de Pamplona, 21 de Terrassa. 


El conveni també acorda que la Sindicatura Municipal de Greuges i l'Eina Cooperativa organitzaran una trobada anual per fer difondre la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat. També es posarà en marxa una comissió de seguiment per valorar la feina feta i fer propostes de millora.

 

Participació