Salut

MútuaTerrassa crea un llibre per ajudar als infants a entendre el procés prequirúrgic

Es titula "El viatge còsmic" i vol fer de l’arribada a quiròfan una aventura màgica, divertida i distesa

per Redaccció , 22 d'abril de 2019 a les 15:00 |
Acostar als infants els moments previs que viuen els nens i nenes que han de ser intervinguts i normalitzar aquest procés previ a l’arribada a quiròfan és la voluntat del conte que MútuaTerrassa ha editat aquest any coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Escrit per Marina Barraso Rodrigo, oftalmòloga de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, el conte tracta sobre el camí cap al quiròfan que seguirà l’astronauta Lea, una nena que serà intervinguda i que converteix aquest procés en un emocionant viatge amb tot tipus de paral·lelismes amb l’espai, els planetes i les constel·lacions.

Amb aquestes comparacions entre la realitat i la fantasia, la protagonista aconsegueix -mitjançant la complicitat de mare, la doctora Caravent i els cosmunautes Lola i Atticus- fer de l’arribada a quiròfan una aventura màgica, divertida i distesa. En aquest sentit, el conte pretén esdevenir una eina per normalitzar el procés prequirúrgic de cara

als menuts i les seves famílies. 

L’edició d’enguany forma part de la col·lecció de contes que des de l’any 2010 edita MútuaTerrassa per Sant Jordi. A partir del 23 d’abril es podrà descarregar gratuïtament des de la web corporativa de MútuaTerrassa com una eina didàctica a disposició de les famílies dels pacients pediàtrics, professionals de la salut, educadors i a la societat en general.

 

Participació