Rosa Boladeras, Lluïsa Melgares i Núria Marín encapçalen la llista de Tot per Terrassa

L'exalcalde socialista Jordi Ballart és el cap de llista i la literària Marta Pessarrodona la tanca

Candidatura completa de Tot per Terrassa.
Candidatura completa de Tot per Terrassa. | Cedida
Redacció
13 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:22h
La candidatura de l'exalcalde socialista Jordi Ballart, Tot per Terrassa, ha presentat la llista de persones que formaran part del projecte per les eleccions municipals del maig, entre les quals destaquen les primeres posicions protagonitzades per l'actriu Rosa Boladeras, l'advocada i exregidora socialista Lluïsa Melgares i la directora de l'escola Montserrat, Núria Marín.

Tres dones que després de Ballart formaran part d'un projecte que l'alcaldable ha descrit com "una candidatura femenina, plural i que mostra la diversitat que té Terrassa". L'exalcalde ha destacat que "és un honor tenir a persones rellevants a la ciutat com Marta Pessarrodona,  Bartolomé Serrano i Alberto Demomento". 

El número 5 és per una persona que també té experiència de govern i estretament vinculada al món associatiu jove de la ciutat com és Noel Duque, que va ocupar la regidoria de Serveis Socials, Joventut i Lleure i que actualment és el director del Grup d'Esplai La Fàbrica. El sisè lloc l'ocupa el president del CP San Cristóbal i UD Ca n'Anglada, Miguel Ángel Moreno. També és vicepresident de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca i empresari.

El setè lloc de la llista electoral de Tot per Terrassa està en mans de Niki Ramírez. Economista, tècnica d'intermediació i relacions amb empreses i futbolista de l'equip femení del Terrassa. La vuitena posició és pel policia municipal Xavi Fernández, que també està molt vinculat a diferents entitats esportives de la ciutat. El lloc nou l'ocupa l'artista Raúl Ibáñez "El Biri", molt relacionat amb cases regionals de Terrassa.

Finalment, el lloc número 10 és per Mónica Polo. Fundadora d'Unidos x Ellos, una plataforma que uneix totes les entitats de malalties minoritàries de la ciutat. A més, té una estreta vinculació amb "Todos contra la Histiocitosis" i és tècnica en infermeria de professió. Tot per Terrassa ha reservat un lloc d'honor pels exregidors Rosa M. Ribera, Maruja Rambla, Jordi Flores i Isabel Quintana que ocupen algunes de les places dels suplents. Ribera ha volgut donar les gràcies "per l'oportunitat d'haver-nos deixat formar part d'aquest grup".