Exhaurides les places per veure Miki a «Eurovisión» del Parc Audiovisual

L’exhauriment de places a la festa del Parc Audiovisual de Catalunya, ha fet que l'Ajuntament habiliti el Teatre Principal

Miki Nuñez durant la roda de premsa d'Eurovisió.
Miki Nuñez durant la roda de premsa d'Eurovisió. | Anna Mira
NacióDigital
11 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:22h
​Davant la bona acollida per assistir a la festa per seguir, el proper 18 de maig, l’actuació de l’artista terrassenc Miki Nuñez, al Festival d’Eurovision 2019 al Parc Audiovisual de Catalunya, l’Ajuntament de Terrassa habilitarà també el Teatre Principal. Les persones que hi desitgin tindran també la possibilitat de seguir des del teatre municipal l’edició d’enguany del conegut festival de música, en una sessió que s’iniciarà a les 20.30 h, i que durarà fins a la fi de l’emissió del programa.

L’exhauriment ahir en poques hores de l’aforament del Parc Audiovisual, ha fet activar aquest segon espai, que ja estava reservat amb anterioritat davant la possibilitat de completar les places disponibles. El procediment per inscriure’s a aquesta segona festa és el mateix que en la primera, a través del formulari habilitat. Tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin, podran seguir des d’allà el conegut certamen, que aquest any se celebrarà a Tel Aviv, i que es preveu que tingui una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món.
 
Miki Nuñez és un cantant terrassenc, participant de la darrera edició del programa musical que s’ha emès des del Parc Audiovisual de Catalunya. L’artista va ser escollit per l’audiència del programa per a representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina.


Tot i que s’havia anunciat a través de les xarxes socials que s’habilitaria una pantalla al Recinte Firal de Terrassa, en iniciar els preparatius es va considerar l’opció d’organitzar la festa al mateix espai, el PAC, des d’on en Miki s’havia donat a conèixer arreu.

Inscripcions per accedir al Parc Audiovisual

La festa s’iniciarà a les 20.30h, mitja hora abans de l’inici de l’emissió des del centre de convencions Expo Tel Aviv, espai on es celebrarà l’edició 2019 de festival a la capital israeliana. Per disposar d’un correcte control de l’aforament, s’ha habilitat un formulari web, per a realitzar les reserves de places, atorgades per estricte ordre d’inscripció, així com amb les instruccions i recomanacions pel que fa a l’accés al Parc Audiovisual. La reserva i inscripció és completament gratuïta, només es sol·licita als participants que, de manera voluntària, aportin un aliment no perible que serà donat a ‘El Rebost’, Centre de distribució social d’aliments de Terrassa.

Aquesta és la 64 edició d’un festival de música on hi participen països de la Unió
Europea de Radiodifusió, en el qual Espanya hi participa des de l’any 1961, a través
de Radio Televisió Espanyola – RTVE.