Ferida una persona en ser atropellada a la carretera de Rellinars

Les pluges haurien dificultat la visibilitat del vianant que va ser projectat uns metres a causa de l'impacte

Redacció
11 d'abril del 2019
L'intensa pluja de dimarts a la tarda va sorprendre un vianant que va creuar la carretera de Rellinars i va ser atropellava per un vehicle. Segons informa la Policia Municipal de Terrassa sembla que la pluja va condicionar que el vianant no veiés el vehicle. 

Els fets van passar dimarts a les 17.35 h, a la carretera de Rellinars, a l’altura de la plaça de la Cultura. La policia municipal va acudir al lloc i va observar que la persona atropellada havia estat projectada pel vehicle alguns metres a causa de l’impacte. Una ambulància va atendre a la persona atropellada i la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els agents van sol·licitar la presència d’una altra patrulla policial per regular el trànsit a la zona, ja que en aquell moment la pluja era intensa i dificultava la circulació.  Els agents van parlar amb els testimonis dels fets, que van manifestar que el vianant s’havia vist sorprès per la forta pluja i, amb poca visibilitat, havia creuat ràpidament la calçada sense veure el vehicle que circulava en aquell moment.