MútuaTerrassa acull la 50ª edició del curs sobre redacció d'articles científics

Imatge dels docents i participants al curs de redacció d'articles científics.
Imatge dels docents i participants al curs de redacció d'articles científics. | Cedida
Redacció
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 17:36h
MútuaTerrassa acull la 50a edició del curs “¿Cómo redactar un artículo científico?”, organitzat per la Fundació Dr. Antoni Esteve amb la col·laboració de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, la qual es va iniciar el març del 2010.

Impartit per Francisca Sureda, professora d’Epidemiologia i Salut Pública de la Universitat d’Alcalá i Carmen Vives, doctora en Sociologia per la Universitat d’Alacant el seminari està dirigit als joves professionals que s’inicien en l’àmbit investigador. Es presenten els principals elements a tenir presents per la redacció d’un article i les estratègies per aconseguir-ne la seva publicació.

L'objectiu és donar a conèixer les tècniques i habilitats bàsiques per escriure i publicar articles
científics és l’objectiu principal del curs. Dinàmica participativa, amb exposicions teòrico-pràtiques i mitjançant exercicis basats en articles ja publicats. El propòsit és que els joves que cursen programes de formació -doctorat, especialització o postgrau en general- i que tenen poca experiència en redacció puguin conèixer exemples sobre com s’han treballat articles científics que finalment han estat publicats.