L’actuació de Miki a Eurovisión es podrà seguir a Terrassa des del Parc Audiovisual

El festival se celebrarà el pròxim 18 de maig a Tel Aviv (Israel)

Miki en el rodatge a Sant Cugat.
Miki en el rodatge a Sant Cugat. | RTVE
NacióDigital
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 15:14h
El pròxim 18 de maig, l’artista terrassenc Miki Nuñez, sorgit de la darrera edició del talent show Operación Triunfo, actuarà al Festival d’Eurovision 2019. Per poder seguir en directe l’actuació i tot el festival, l’Ajuntament de Terrassa i el Parc Audiovisual de Catalunya, han organitzat una festa a les instal·lacions del Parc, oberta a tota la ciutadania.

Tots els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin, podran seguir des d’allà el conegut certamen, que aquest any se celebrarà a Tel Aviv, i que es preveu que tingui una audiència de més de 200 milions de persones de tot el món.
 
Miki Nuñez és un cantant terrassenc, participant de la darrera edició del programa musical que s’ha emès des del Parc Audiovisual de Catalunya. L’artista va ser escollit per l’audiència del programa per a representar a l’estat espanyol en el famós festival de música amb la cançó “La venda”, escrita per Adrià Salas, integrant del grup La Pegatina.



Tot i que s’havia anunciat a través de les xarxes socials que s’habilitaria una pantalla al Recinte Firal de Terrassa, en iniciar els preparatius es va considerar l’opció d’organitzar la festa al mateix espai, el PAC, des d’on en Miki s’havia donat a conèixer arreu.

Inscripcions per accedir al Parc Audiovisual

La festa s’iniciarà a les 20.30h, mitja hora abans de l’inici de l’emissió des del centre de convencions Expo Tel Aviv, espai on es celebrarà l’edició 2019 de festival a la capital israeliana. Per disposar d’un correcte control de l’aforament, s’ha habilitat un formulari web, per a realitzar les reserves de places, atorgades per estricte ordre d’inscripció, així com amb les instruccions i recomanacions pel que fa a l’accés al Parc Audiovisual. La reserva i inscripció és completament gratuïta, només es sol·licita als participants que, de manera voluntària, aportin un aliment no perible que serà donat a ‘El Rebost’, Centre de distribució social d’aliments de Terrassa.

Aquesta és la 64 edició d’un festival de música on hi participen països de la Unió
Europea de Radiodifusió, en el qual Espanya hi participa des de l’any 1961, a través
de Radio Televisió Espanyola – RTVE.