L'AMPA de l'escola Sala i Badrinas es queixa que el pati s'omple de bassals quan plou

El terreny del parc no drena l'aigua de la pluja i els nens i nenes s’han de mullar els peus abans d’entrar a classe

La pluja causa grans bassals a l'entrada dels barracons.
La pluja causa grans bassals a l'entrada dels barracons. | Cedida
10 d'abril del 2019
Actualitzat a les 18:08h
Les famílies de l'escola Sala i Badrinas de Terrassa es tornaran a mobilitzar aquest divendres 12 d'abril amb una manifestació que recorrerà carrers del barri del segle XX on es troba l'escola. El passat mes de març la vicepresidenta de l'AMPA va intervenir al ple per reclamar davant dels representants municipals les demandes de l'escola que fa vuit anys que està en barracons. 

La convocatòria de la manifestació és a les 16.30h des de l'escola, s'anirà per la carretera de Rubí, tallarem carretera de Montcada, carrer Avinyó i s'acabarà a la Plaça del Segle XX on es farà una recollida de signatures i hi haurà una xocolatada. 

Problemes de drenatge

A més a més des de l'AMPA han denunciat que a causa de les pluges d'aquest dimarts, el terra del parc no ha drenat el suficient i s'han format bassals que han dificultat l'entrada dels infants als mòduls. Des de l'AMPA denuncien que aquest és un problema que es va posar en coneixement dels departaments d'ensenyament de l'Ajuntament de Terrassa i de la Generalitat al 2016.

Segons l'AMPA, "des de l'administració catalana es va prometre arranjar aquest defecte a l'estiu, tot aprofitant la instal·lació del nou mòdul per poder donar cabuda a tots els alumnes de l’escola, però el que es va fer no va ser suficient".