Successos

Denunciats dos conductors per ús fraudulent de targetes d’aparcament per a persones amb capacitats diverses

Una de les targetes era falsa i l’altra no l’utilitzava el seu titular

per Redacció, 10 d'abril de 2019 a les 07:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La policia municipal de Terrassa ha denunciat dos conductors per fer un ús fraudulent de targetes d’aparcament per a persones amb capacitats diverses. A les 9.20 h de dilluns, una patrulla en servei ordinari va observar un vehicle estacionat a una zona d’ambulàncies del carrer d’Edison, a l’altura del carrer del Pintor Fortuny, amb una fotocopia a color d’una targeta d’aparcament per a persones amb capacitats diverses.

Els agents van identificar al conductor del vehicle i van comprovar que aquest no era el titular de la targeta exposada. Per aquest motiu, van procedir a denunciar administrativament al conductor per fer-ne un ús fraudulent i se li va retirar la fotocopia.


Més tard, a les 12.10 h, un particular va avisar a la Policia Municipal que hi havia un vehicle estacionat al mig de dues places d’estacionament per a persones amb discapacitat al carrer de Mura, a l’altura de la carretera de Castellar, amb una targeta d’aparcament que semblava falsa. Una patrulla va acudir al lloc i va comprovar que la targeta que es veia al vehicle era correcta. També va observar en el vehicle mostres d’haver patit un accident i, per tant, estar mal estacionat per aquest motiu.

Els agents van acudir al domicili de la titular del vehicle per comprovar que era la titular de la targeta d’aparcament per a persones amb discapacitat. La titular els va comunicar que no

havia sortit de casa en tot el matíi que qui havia conduit el vehicle durant el matí era la filla de la titular de la targeta i que l’havia fet servir fraudulentament per estacionar.
 

 

Participació