eleccions municipals 2019

ICV i EUiA formalitzen la candidatura per les municipals amb Ive Terrassa

Unes 150 persones van assistir a l'acte al centre cívic President Macià

per Redacció , 9 d'abril de 2019 a les 13:00 |
Terrassa d'Iniciativa Verda - Unitat d'Esquerres (Ive Terrassa) és la candidatura oficial amb la qual es presentaran ICV i EUiA a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig a Terrassa. En un acte al centre cívic President Macià, unse 150 persones van assistir a la presentació oficial de la candidatura d'esquerres. Tant el líder d'ICV, Manel Pérez com el d'EUiA, Ivan Martos, consideren que l'aposta d'Ive Terrassa buscar una "Terrassa més justa, més igualitària, més sostenible , més compromesa, més innovadora, més per a tots i totes".
   


Cal recordar que l'any 2015 es va crear la coalició de Terrassa en Comú (TeC) liderada per Xavi Matialla, que precisament aglutinava totes aquestes forces d'esquerres. Una fórmula que amb el temps no ha estat del gust de tothom i fa pocs mesos ICV, EUiA i Podem van decidir allunyar-se de TeC i presentar-se per separat als comicis municipals. 

En un comunicat Ive Terrassa es descriu com un col·lectiu de persones "que provenim de l’activisme social i el compromís amb Terrassa, del món del treball, de l’educació, de la solidaritat o de la cultura". Asseguren que són persones amb militàncies prèvies, a l’històric PSUC, a Iniciativa per Catalunya Verds, a Esquerra Unida i Alternativa o a Catalunya en Comú Podem, i persones que s’han incorporat i empoderat els darrers anys amb la il·lusió de crear noves eines d’organització i participació per canviar les coses.

 

Participació