Els Minyons de Terrassa queden fora de la Diada de Sant Fèlix 2019

La colla terrassenca lamenta no poder participar l'any del seu 40è aniversari

El 3 de 10 de Minyons a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès.
El 3 de 10 de Minyons a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès. | @FMVilafranca
Redacció
09 d'abril del 2019
Actualitzat a les 12:32h
Els Minyons de Terrassa han quedat fora de les colles convocades per participar a la diada castellera de Sant Fèlix. El cartell d’enguany el formaran els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. A grans trets, es manté el cartell clàssic a excepció dels Minyons de Terrassa, que han quedat descartats per la incorporació de la colla tarragonina, com va passar el 2014.

“Després d’analitzar les estadístiques de les darreres temporades i veient quina ha estat la trajectòria i la dinàmica de les colles principals, hem pensat que aquesta és la millor tria que podem fer per intentar tenir la millor diada del 2019”, ha argumentat aquest dilluns a la tarda Josep Batet, un dels cinc administradors de la Festa Major vilafranquina.

Després de fer-se públic el nom de les quatre colles escollides per actuar el 30 d’agost, els Minyons de Terrassa han expressat a Twitter la seva “gran decepció” per no haver estat convidats l'any del seu 40è aniversari. “Sempre hem donat el màxim en aquesta plaça. No obstant això, respectem la difícil decisió dels administradors”, han afirmat els malves.