Castellar escriurà 29 versos dels ciutadans en diversos passos de vianants

23 escrits en català, quatre en castellà, un en anglès i un en francès

Redacció
12 d'abril del 2019
Un total de 29 passos de vianants de Castellar del Vallès tindran una particularitat: comptaran versos o frases fetes per la mateixa ciutadania. Serà a partir d'aquest dimarts i es tracta de la iniciativa Castellar, vila de versos. Una iniciativa que entre el 21 desembre i el 31 de gener va recollir tota mena d'idees.

En total es van aportar 209 escrits de 75 persones diferents, dels quals el jurat en va descartar 14, perquè excedien l'extensió. Els 29 que s’estamparan, 23 estaran escrits en català, quatre en castellà, un en anglès i un altre en francès.

Entre algunes de les frases hi ha: "La meva vitamina és la teva felicitat", "Sigues diferent... llegeix!", "Regresa. Te dejaste un millón de besos perdidos en mis labios" i "Fes una pausa. Atura't. Respira", entre d'altres. 

El projecte dona continuïtat a Castellar, vila de llibres, ja que es tracta d’una nova proposta per promoure l’interès per la literatura entre la ciutadania i per recordar el valor de l’escriptura i la lectura, així com, entre d'altres, la participació de la ciutadania en la construcció del paisatge urbà.