Avui, l'ONG Somriures de Bombai en el cicle de conferències «90 minuts per viure»

La xerrada, a càrrec de Jaume Sanllorente, tindrà lloc aquest dilluns a les 19h, a la sala d’actes del Centre Cultural Terrassa

Redacció
08 d'abril del 2019
Actualitzat a les 10:15h
El director general de l’ONG Somriures de Bombai, Jaume Sanllorente, parlarà sobre l’evolució del seu projecte a la Índia, destacant les transformacions que ha viscut la comunitat per a qui treballa des del 2005. Fins ara, més de 8.000 persones s’han beneficiat d’aquest projecte. "És sorprenent que en ple S.XXI encara hi hagi en aquest planeta una xacra anomenada pobresa, però més increïble és que no fem res per eradicar-la ", diu Sanllorente.

Somriures de Bombai va néixer amb el ferm propòsit de lluitar pacíficament contra la pobresa a la ciutat de Bombai i els seus voltants, avançant perquè tots els ciutadans d'aquesta ciutat i les seves perifèries puguin gaudir dels seus drets humans més elementals.

Després de 14 anys d'incansable treball a favor de la població més desfavorida de la gran ciutat de Bombai, Jaume Sallorente prossegueix en la seva tasca per aconseguir que una cosa tan bàsica per a nosaltres, i tan inaccessible per a la població dels barris de barraques on Somriures de Bombai intervé, com l'educació, la salut o el respecte als Drets Humans, siguin realitats que aquesta població pugui gaudir, de manera que puguin aspirar a prendre les regnes de la seva vida ia generar un desenvolupament que els permeti sortir del cercle de pobresa en el que viuen.

"Mentre quedi un sol pobre en aquesta zona de l'Índia, seguirem treballant sense parar. Algun
dia podrem veure, joiosos, una Bombai lliure de pobresa i injustícia. Llavors ens meravellarem
de contemplar una veritable transformació i pensarem, en els nostres interior, que una mica
d'això va ser gràcies a la nostra acció", afegeix.