El PSC treu múscul amb la ratificació de les candidatures al Vallès Oest

La reunió ha comptat amb la presència de la primera secretària de la Federació socialista del Vallès Oest, Ana Maria Martínez

D'esquerra a dreta; Dolors Conde,  Ana Maria Martínez,  Marc Rodríguez,  Alfredo Vega,  Jaime Ortiz,  Pere Soler,  Jesús Arasanz.
D'esquerra a dreta; Dolors Conde, Ana Maria Martínez, Marc Rodríguez, Alfredo Vega, Jaime Ortiz, Pere Soler, Jesús Arasanz. | Cedida
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:30h
El Consell de Federació del PSC Vallès Oest ha ratificat tots les candidatures que s’han presentat en les diverses poblacions per a les properes eleccions municipals del 26 de maig. L’acte ha comptat amb la intervenció d’Ana Maria Martínez, primera secretària de la Federació vallesana i alcaldessa de Rubí, que s’ha felicitat per la feina feta pel PSC en aquesta darrera legislatura.

L'alcaldessa de Rubí ha manifestat que "hem estat treballant, des dels ajuntaments, per mantenir la convivència i defensar el diàleg" ha afirmat. En aquest sentit, Martínez ha destacat les polítiques socials que els governs socialistes "impulsem des d’allà on estem. Ho hem vist a nivell local i també ho veiem cada dia amb les mesures que ha aplicat l’executiu de Pedro Sánchez".

La primera secretària de la Federació s’ha mostrat optimista de cara a les properes eleccions generals i també per a les municipals del 26 de maig. "Tindrem una representació molt potent al territori, amb candidatures de gent treballadora i compromesa que donaran visibilitat al PSC en les poblacions del Vallès Oest".

Candidatures socialistes al Vallès Oest

Terrassa, Alfredo Vega 
Rubí, Ana Maria Martínez
Sant Cugat del Vallès, Pere Soler
Castellbisbal, Dolors Conde,
Viladecavalls, Marc González
Vacarisses, Conchi Miranda
Rellinars, Jaime Ortiz.

El pròxim dissabte 6 d'abril se celebrarà el Consell Nacional del PSC, reunió en la qual s'elevaran totes les candidatures per municipals aprovades a les diverses federacions socialistes de Catalunya.