Javier González repeteix com alcaldable per Cs a les eleccions municipals

Els actuals regidors, Carmen Ortuño i David Aguinaga, encapçalaran els primers números de la llista

Javier González.
Javier González. | Adrià Costa
Redacció
04 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:31h
Cs Terrassa ja ha definit els primers números de la llista que buscarà més representació a les eleccions municipals del 26 de maig. L'actual portaveu de la formació taronja, Javier González, repeteix com alcaldable seguit dels regidors Carmen Ortuño i David Aguinaga, que l'acompanyaran a la llista. 

Ortuño ocuparà el número dos de la candidatura i Aguinaga el tres. A continuació l'advocada Isabel Martínez Comas i l'actor i mestre Enric Rovira Moreno, com a independent, tanquen els cinc primers llocs de la candidatura de la formació taronja en els comicis locals. 

González ha assegurat que el programa de Cs "és fruit de la col·laboració d'entitats i ciutadans" i suposarà "una aposta per a explotar el potencial de la nostra ciutat i oferir solucions als problemes més immediats com la desigualtat, la neteja o la seguretat".

A l'equip actual se suma Isabel Martínez, que segons el portaveu "aporta experiència, coneixement i joventut", mentre que l'independent Enric Rovira "proporciona el seu bagatge social i cultural i la seva experiència com a docent i directiu de l'àmbit educatiu". González ha afegit que "hem defensat i continuarem defensant amb total determinació el respecte a la llei i la convivència ciutadana.