Terrassa acull la 37ª edició de la Diada Pneumològica

Es farà divendres 5 i dissabte 6 al Centre Cultural Terrassa

Redacció
03 d'abril del 2019
Actualitzat a les 16:15h
El Centre Cultural de Terrassa acollirà la XXXVII edició de la Diada Pneumològica, el Congrés Català de Pneumologia, organitzada conjuntament entre el servei de Pneumologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i la Societat Catalana de Pneumologia (SOCAP), de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya.

El contingut científic de la Diada contempla múltiples temàtiques d’estricta actualitat de l’àmbit de la pneumologia. En aquest sentit, hi ha programades diverses ponències i sessions en el marc de les quals s’abordaran qüestions com les noves evidències en el cribratge de càncer de pulmó, la Síndrome d’Apnees de la Son i el risc de càncer, la interrelació entre la malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC) i les malalties cardiovasculars, l’ús dels antibiòtics crònics o les cures pal·liatives en les malalties respiratòries cròniques, entre d’altres.

El congrés es farà durant el divendres 5 i el dissabte 6 d'abril i a l'acte d'inauguració hi intervindran el Dr. José Sanz, cap del servei de Pneumologia de l’HUMT, el Dr. Enric Barbeta, president de la SOCAP, i la Dra. Yolanda Cuesta, adjunta al Director-Gerent de l’Àmbit de Servei Assistencial de MútuaTerrassa. 

Els encarregats de pronunciar les conferències seran ponents del territori i es tracta d’una trobada dirigida bàsicament a professionals d’infermeria, fisioteràpia respiratòria i pneumologia.