La diputada Maria Sirvent tancarà la llista de la CUP a Terrassa

L'alcaldable dels cupaires és l'actual regidor Marc Medina que va agafar el relleu de Sirvent a mig mandat

Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament.
Maria Sirvent, diputada de la CUP al Parlament. | Adrià Costa
Redacció
03 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:33h
La diputada terrassenca de la CUP, Maria Sirvent, serà l'encarregada de tancar la llista per les eleccions municipals a Terrassa, tal com ha avançat LaTorre en una entrevista a l'alcaldable de la formació, Marc Medina, aquest dimecres al matí. 

Les bases cupaires van proposar Sirvent per aquest lloc simbòlic, tot aprovant-se per unanimitat. Des de la CUP posen en valor "l’esforç que la diputada realitza en la seva lluita diària al Parlament". Segons els cupaires terrassencs aquesta decisió no vol reforçar els lideratges individuals, sinó mostrar l'afecte i estima cap a "la nostra companya de militància i lluites". 

Sirvent es va integrar al grup cupaire al Parlament català a les eleccions autonòmiques del 21-D motiu pel qual va haver d’abandonar l’acta de regidora a l'Ajuntament de Terrassa. Marc Medina li va prendre el relleu i ara encapçalarà, de fet, la papereta de la CUP pel pròxim 26 de maig. El nom de Sirvent s’afegeix a les ja anunciades cinc primeres candidates: Marc Medina (1), Maria Cardona (2), Assumpció Solé (3), David Iglesias (4) i Montse Garcia (5). La resta de la llista serà feta pública aquest dissabte a la tarda, en un míting i festa a la Coral dels Amics.