​Conchi Miranda és la cap de llista del PSC Vacarisses

L’agrupació local, reunida en assemblea, ha aprovat per unanimitat la candidatura que encapçala Miranda

Candidatura del PSC Vacarisses per les eleccions municipals del 2019.
Candidatura del PSC Vacarisses per les eleccions municipals del 2019. | Cedida
Redacció
02 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:40h
El PSC Vacarisses ha aprovat per unanimitat la llista socialista a les properes eleccions municipals que se celebraran el diumenge 26 de maig. La candidatura del PSC està encapçalada per Conchi Miranda, una persona molt vinculada a Vacarisses, on viu des de fa més de trenta anys i militant socialista al municipi.

Miranda té 57 anys i treballa a la indústria de l’automoció i rellevarà a Laura Sánchez, que ha estat regidora durant tres mandats. En les darreres eleccions municipals del 2015 va ser cap de llista. En les precedents, anava a la candidatura que encapçalava Carles Canongia. Per la seva banda, Mariana Rios, ha estat regdiora durant quatre legislatures, dues al govern i dues a l'oposició. Ambdues, tanquen la candidatura de les municipals d’enguany.

L’enginyer Jesús Arasanz és el número dos de la llista i Ruth Nicolás ocupa la tercera posició. El número 4 és en Víctor Suáñez, militant històric a Vacarisses i vinculat professionalment al món teatral. Javier Casanovas és el número 5 i treballa a l’administració.

Totes les candidates i els candidats formen part de la vida social de Vacarisses, tenen implicació en diversos àmbits i sectors i són coneixedors de la realitat i les necessitats ciutadanes a Vacarisses. El PSC Vacarisses està satisfet de la nova candidatura, que assegura que té com a objectiu principal continuar treballant per al progrés social i la millora de la vida al municipi. L’assemblea ha estat presidida per Carles Canongia, militant històric i exalcalde de Vacarisses i ha comptat amb la presencia de Lucio Villasol, secretari d'organització de la Federació del PSC Vallès Oest.