VÍDEO Detingut un home per robar en 18 drogueries de la mateixa franquícia de Barcelona i l'àrea metropolitana

La denúncia de dues treballadores de Rubí va permetre iniciar la investigació i identificar el lladre

Imatge de les càmeres de vídeovigilància d'un dels establiments
Imatge de les càmeres de vídeovigilància d'un dels establiments | ACN
Redacció
01 d'abril del 2019
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 43 anys, veí de Santa Coloma de Gramenet, per robar en 18 drogueries de la mateixa franquícia de Barcelona i municipis de l'àrea metropolitana, entre les quals una es troba a Rubí.

És precisament després del robatori a la drogueria del municipi vallesà que els Mossos van iniciar les investigacions. El passat mes de setembre, les dependentes van denunciar un robatori amb intimidació: l'home va entrar a l'establiment i va amenaçar-les amb una arma blanca perquè li donessin tots els diners. Aquest era el seu modus operandi en totes les botigues de la franquícia: anava als comerços quan s'acostava l'hora del tancament i intimidava les treballadores amb una arma blanca perquè li donessin tot l'efectiu de les caixes registradores i la caixa forta del magatzem. I tot el botí el posava en una bossa de plàstic del propi establiment, hi dipositava els diners i fugia corrent.

Després de la denúncia de les treballadores de Rubí, els Mossos van relacionar els 18 robatoris, i van investigar la identitat del lladre a partir de les imatges de les càmeres de videovigilància. L'individu va ser detingut el passat 21 de març a Barcelona. Va passar a disposició judicial dos dies després, el 23 de març, i el jutge va decretar el seu ingrés a presó provisional.