Pere Navarro tanca la llista dels socialistes per les municipals a Terrassa

Alfredo Vega potencia els regidors més joves i queda fora l'actual responsable de polítiques de gènere Gracia García

Candidatura del PSC per les eleccions municipals a Terrassa 2019.
Candidatura del PSC per les eleccions municipals a Terrassa 2019. | Cedida
Redacció
01 d'abril del 2019
Actualitzat el 16 d'abril a les 11:41h
El Partit Socialista de Terrassa ja té candidatura oficial pels propers comicis municipals del pròxim 26 de maig. L'assemblea local del partit ha aprovat la llista que ha proposat l’alcaldable del PSC, Alfredo Vega, qui ha dit que "és una candidatura que aglutina homes i dones  ompromesos, treballadors, de valors ferms i amb molta il·lusió i força per treballar per a la ciutat". 

L'exalcalde terrassenc Pere Navarro és l'encarregat de tancar una llista de 27 membres socialistes amb força cares noves i també algunes baixes de l'actual govern. L'actual regidora de polítiques de gènere, Gracia García, no serà a les llistes socialistes. 

El primer i segon tinents d'alcalde, Amadeu Aguado, responsable de Cultura, innovació i projecció de la ciutat; i Marc Armengol de Territori i Sostenibilitat, medi ambient i recollida de residus, deixen d'ocupar les primeres posicions de la llista i són el número sis i set respectivament. L'actual quart tinent d'alcalde i regidor d'empresa, ocupació, seguretat i via pública, Manuel Giménez, se situa al número onze de la llista i Jordi Rueda, regidor d'obra pública, va de número 11.

Per la seva banda, l'actual quarta tinent d'alcalde, Eva Candela, encarregada d'habitatge i gent gran serà la número dos, seguida d'Adrián Sánchez, actual regidor d'universitats, i Javier García, regidor de comunicació i transparència. La cinquena posició l'ocuparà Josefina Merino, secretària de Política Municipal del PSC Terrassa, i el número vuit serà per l'independent Carlos Lázaro, que ve de l'àmbit educatiu i és membre de la Junta de Directors/es de primària de la zona de Terrassa.

En una entrevisa amb LaTorre, Vega va destacar que "la llista no és  per guanyar les eleccions com fan altres partits sinó amb una llista per governar la ciutat amb solvència, responsabilitat i des dels valors progressistes, de justícia social, de diàleg i entesa". El líder dels socialistes de Terrassa ha agraït a la militància la seva confiança i ha assegurat que des d’avui "aquesta candidatura ja comença a treballar per explicar el projecte del PSC. Prioritzem el treball a l'estratègia, l'acció responsable a l'oportunisme partidista". 


Candidatura socialista per les eleccions municipals de Terrassa 2019 

1. Alfredo Vega
2. Eva Candela
3. Adrián Sánchez
4. Javier García
5. Josefina Merino
6. Amadeu Aguado
7. Marc Armengol
8. Carlos Lázaro (Independent)
9. África Serena
10. Elisabeth Herrera
11. Jordi Rueda
12. Manuel Giménez
13. Nuri Escudé
14. Plácido Lordán
15. Carlota Menéndez
16. Alba Soldevilla
17. Víctor Pérez
18. Magda Aguilar
19. Aleix Pérez
20. Isabel Zarza
21. Joan Rodríguez
22. Noemi Carmona
23. Miguel Tomás
24. Luisa Carreño
25. Fran Campos
26. Dolors Puig
27. Pere Navarro