Els Minyons de Terrassa creen el seu propi cava per celebrar els 40 anys de la colla

També han creat un concurs de dibuix adreçat a tots els infants de la ciutat

El cava dels Minyons de Terrassa per celebrar el 40è aniversari.
El cava dels Minyons de Terrassa per celebrar el 40è aniversari. | Cedida
Redacció
29 de març del 2019
Actualitzat a les 11:58h
Els Minyons de Terrassa celebren enguany el seu 40è aniversari i per celebrar-ho han presentat el seu propi cava. Es tracta d'un cava brut nature, de les caves RosMas (Sant Sadurní d'Anoia) que porta l'etiqueta personalitzada amb el logotip de la Colla, el segell del 40è aniversari i la xapa també conté el segell dels 40 anys i és de curs legal, perfecte pels col·leccionistes.

Les ampolles de cava es poden aconseguir a la secretaria del local dels Minyons (al carrer del teatre, 4), al bar i a la paradeta que la colla porta a totes les actuacions.

Concurs de dibuix 

A més a més, la colla malva també ha posat en marxa un concurs de dibuix entre tots els nens de la ciutat que ho desitgin. La Colla repartirà les làmines pels col·legis de la ciutat i espera una gran participació dels infants. Es podran presentar tots els nens que així ho vulguin entre 3 i 12 anys, havent-hi cinc categories i tres premis per categoria.

L’acte de lliurament de premis es farà al local dels Minyons de Terrassa (Carrer Teatre 4) el dia 31 de maig a les 19.00 h. Els treballs finalistes quedaran exposats al mateix local on podran ser visitats per tothom qui ho vulgui fins al 10 de juny.

Per la seva banda, des de l'associació Cultura Contemporània de Terrassa han fet públiques unes imatges a la xarxa que recorda diversos grans moments de la trajectòria de la colla castellera. El primer 4d9sf descarregat de a història, a la Festa Major de Girona l'any 1998; el primer 3d10fm descarregat de la història a la Diada de Terrassa també l'any 1998; el pilar caminant a la Diada de patrimoni de Terrassa l'any 2014 i el 5d9fa la Festa Major de Terrassa del 2015.