El diari «Malarrassa» tornarà a distribuir-se als equipaments municipals

L'equip de govern considera que el mitjà de comunicació hauria de ser només de consulta

Diari Malarrassa de Terrassa.
Diari Malarrassa de Terrassa. | Cedida
29 de març del 2019
Actualitzat a les 11:12h
El ple municipal del mes de març va aprovar la proposta de resolució de la CUP amb els suports de ERC-MES, TeC i el PDECat perquè el diari gratuït Malarrassa torni a distribuir-se als equipaments municipals. 

El passat divendres 22 de febrer es va prohibir la distribució d'aquest diari als diferents centres cívics i equipaments municipals. Des de l'equip de govern es considera que calia endreçar les informacions que hi ha als equipaments i que el mitjà de comunicació "hauria de ser només de consulta", va afegir el regidor socialista Javi García.

El regidor de la CUP, Marc Medina va assegurar que "distribuir el diari als centres cívics no hauria de ser una possibilitat que ofereixi, o no, l’equip de govern, sinó un dret al que no hem de posar entrebancs ni qüestionar".

A més a més, els partits que van donar suport a la moció també van recordar que el ple del mes de febrer va aprovar per unanimitat el nou Pla Estratègic d’Economia Social i Solidària, el qual contempla objectius com enfortir les empreses i entitats de l’ESS.