Detingut un conductor begut i drogat implicat en un baralla per no aturar-se en un pas de vianants

El seu acompanyant també ha estat denunciat per manca de respecte i desobediència als agents

Redacció
29 de març del 2019
La policia municipal de Terrassa va detenir, dimecres al vespre, el conductor d'un vehicle per un delicte de seguretat viària. Un ciutadà va informar d’una baralla al carrer del Doctor Calsina, a l’alçada del carrer del Consell de Cent.

Sembla que la discussió es va iniciar quan una parella creuava pel pas de vianants i el turisme no va aturar la marxa. El conductor va ser recriminat per aquest fet, moment en que va baixar del vehicle i es va iniciar la baralla. Aleshores un agent de la policia local fora de servei va actuar i va separar els implicats. 

Els agents van observar que el conductor podia estar ebri i li van realitzar la prova de detecció alcohòlica en aire expirat en un etilòmetre portàtil, donant un resultat positiu de 0,61 mg/l. Seguidament, el van traslladar a Prefectura per fer les proves de detecció alcohòlica i estupefaents, en les que va donar positiu al control de cocaïna i de THC.

En consultar les seves dades a la DGT, els agents van comprovar que el conductor tenia retirat el permís de conducció. Per tots aquests motius va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària i el seu vehicle immobilitzat.

L’acompanyant que viatjava al vehicle es va mostrar també molt alterat i va haver de ser separat dels altres implicats. Mentre el comandament de la Policia Municipal estava explicant el procediment a seguir als vianants, l’acompanyant del conductor va mostrar una actitud hostil i irrespectuosa vers als agents.

Conseqüentment, va ser denunciat administrativament per manca de respecte i desobediència reiterada als agents de l’autoritat. Els vianants van marxar per ser atesos a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.