Arriba la segona ruta de «Menús de Tapes» a Terrassa

Comença aquest divendres 29 de març fins el diumenge dia 14 d’abril

La ruta de menús de tapes és del 29 de març al 14 d'abril.
La ruta de menús de tapes és del 29 de març al 14 d'abril. | Cedida
Redacció
28 de març del 2019
Després de l'èxit obtingut l'any passat, el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca juntament amb Damm com a patrocinador presenten la segona ruta de “Menús de Tapes”. Enguany, untotal de 13 establiments de Terrassa i Viladecavalls participaran a la ruta de tapes que es farà des d'aquest divendres 29 de març i fins diumenge 14 d'abril. 

Durant aquests quinze dies es podran degustar els millors menús de tapes proposats pels diferents establiments. Raviolis d’ànec i foie, bao bun teriyaki, croquetes de txangurro, etc.

Tapes creatives i innovadores (cinc tapes per menú com a mínim) acompanyades de dues begudes (Estrella Damm de 33 cl. o aigua) i un postre. Les guies per poder seguir aquesta ruta es podran trobar als mateixos establiments que la fan, al Gremi o a la Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Casa Masia Freixa).
 
Els establiments que participen són els següents: Badoc, El Cultural, La Bocana, La Cuina d’en Brichs, La Torreta, La Venta, L’Alegria del Teatre, Restaurant Ca l’obrer, Restaurant Sara, Ristol Viladecavalls, S3ntidos, Súbit Restaurant, Zurito.