«El teu moment empresarial» és el lema dels Premis Cambra 2019

Es poden presentar candidatures fins el dilluns 29 d'abril

Guanyadors dels Premis Cambra 2018
Guanyadors dels Premis Cambra 2018 | Aj. Terrassa
Redacció
27 de març del 2019
Actualitzat a les 15:39h
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició corresponent a l’any 2019 dels Premis Cambra, un dels esdeveniments empresarials més emblemàtics de la demarcació, instituïts per reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials.

L’entitat cameral ha obert formalment el període de presentació de candidatures per alguna de les diferents categories, a les que poden concórrer - fins al dia 29 d’abril- les empreses ubicades en els municipis de la demarcació territorial (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls). 

Entre les novetats destaca que en l'edició 2019, el premi que ha estat vigent fins ara, sota el nom de “Compromís i Sostenibilitat” passa a anomenar-se “Millora Contínua, la Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica”, expressant un concepte més concret i ajustat als mèrits específics que realça aquest guardó.

Una altra novetat està relacionada amb el procediment i metodologia del procés d’inscripció. En aquest sentit, la Cambra ha incorporat un nou formulari web d’inscripció, dissenyat i adaptat específicament per a cada una de les categories dels premis. A través de la pàgina web www.premiscambra.org, les empreses podran accedir a aquests formularis, així com a les bases dels premis. D’aquesta manera, la presentació de les candidatures es realitzarà via online, d’una manera més còmoda, concreta i senzilla per a les empreses candidates.

Les diverses categories són: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.