Detingut un conductor begut que s'escapa després d'atropellar un vianant al carrer Transversal

Va ser localitzat per una patrulla a la carretera de Matadepera

Redacció
26 de març del 2019
Dissabte, a les 19.20 h, la Sala del 092 va rebre una trucada del 112 per informar d’un atropellament que havia tingut lloc a la cruïlla del carrer Transversal, amb la carretera de Rellinars. Un vehicle patrulla de la Policia Municipal va acudir al lloc i va informar que un vianant havia resultat ferit. També va informar que el vehicle implicat havia fugit del lloc de l’atropellament sense aturar-se el conductor per facilitar les seves dades ni assistir a la víctima. Els agents van prendre declaració als testimonis i van difondre per l’emissora la descripció del vehicle escàpol.

Al lloc va acudir una ambulància que va atendre al vianant i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Les dotacions lliures de la Policia Municipal es van dividir per acudir al lloc de l’accident per fer una batuda per la zona i al domicili del titular del vehicle escàpol.

Una patrulla va observar a la carretera de Matadepera un turisme que circulava amb una roda punxada que coincidia plenament amb la descripció facilitada. Els agents el van aturar i en van comprovar els danys, observant que aquests eren compatibles amb l’atropellament. En identificar al conductor van observar que podia estar ebri.

Se li va realitzar la prova de detecció alcohòlica en aire expirat i va donar un resultat positiu de 0,96 mg/l. Els agents van procedir a la detenció del conductor per un Delicte Contra la Seguretat Viària i per abandonar el lloc de l’atropellament sense assistir a la víctima. El vehicle va ser traslladat i immobilitzat a les dependències de la Policia Municipal per a ser estudiat per part de la unitat d’Investigació d’Accidents.