Najat Driouech, a la comunitat musulmana de Terrassa: «Vosaltres sou el canvi»

La diputada d’Esquerra Republicana ha visitat l’escola Mare de Déu de Montserrat i els alumnes de les classes de llengua de l’associació Amistat i Futur a Ca n’Anglada

La diputada d'ERC, Najat Driouech, a Terrassa.
La diputada d'ERC, Najat Driouech, a Terrassa. | Cedida
Redacció
25 de març del 2019

La diputada d’Esquerra Republicana, Najat Driouech, en una visita a Terrassa ha explicat la seva història personal a les mares de l’escola Mare de Déu de Montserrat i als alumnes de les classes de llengua de l’associació Amistat i Futur a Ca n’Anglada. Acompanyada pel candidat a l’alcaldia per ERC-MES, Isaac Albert, i la responsable d’educació de la candidatura, Teresa Ciurana, la diputada explica davant un nodrit grup de mares de l’escola Mare de Déu de Montserrat, d’origen marroquí com ella, sobre l’esforç de la seva mare i el seu pare per donar-li una educació. Parlen del sentiment de pertinença de la generació anterior i de les oportunitats dels seus fills i filles que, invariablement, passen per l’educació i l’esforç de projectes com el Montserrat on es treballa per implicar tota la família.

Complicitat i explicacions de la Najat Driouech sobre com exerceix la seva responsabilitat com a primera dona musulmana al Parlament de Catalunya "Quan treballem temes d’infància jo no defenso els drets dels nens i nenes marroquins, sinó de totes i tots els infants. Com vosaltres, al final, tots i totes formeu i milloreu el barri o Terrassa des de la diversitat". Un missatge positiu que no amaga, com destaca el candidat a l’alcaldia, Isaac Albert, "la necessitat d’implicació i recursos des de la pròpia ciutat per desenvolupar projectes concrets que permetin obrir camins de futur per tothom vingui d’on vingui, parli el que parli o resi a qui resi".

A la segona part de la visita, al Centre Cívic Montserrat Roig de Ca n’Anglada, la diputada ha aprofitat per parlar en primer terme amb algunes veïnes i veïns que li expliquen els seus problemes amb habitatge o les necessitats de millora dels serveis de mediació a la ciutat tant per la interacció amb l’administració municipal com per la millora de les relacions de veïnatge. Finalment Driouech ha intercanviat opinions amb els alumnes de les classes de llengua del Centre Cívic amb qui han parlat de la comunitat i de l'extrema dreta.