Cap de setmana negre a les carreteres catalanes amb set morts en tres dies

Dues de les víctimes mortals han estat ciclistes | Una dona ha estat atropellada per un vehicle a Sabadell

Imatge de l'estat del cotxe on ha mort la dona
Imatge de l'estat del cotxe on ha mort la dona | ACN
NacióDigital
25 de març del 2019
Cap de setmana negre a les carreteres catalanes, on han mort set persones en només tres dies. El passat divendres, una persona moria a l'AP-7 a Tarragona quan una furgoneta es va accidentar. Poques hores després, una dona va perdre la vida a l'A-2 a Alcarràs (Segrià) en un accident múltiple provocat pel ganxo d'un camió, que es va trencar al mig de la via. En ambdós accidents van quedar ferides un total de tres persones. 

El dissabte, un motorista va traspassar de resultes d'un accident a la C-35 a Llinars del Vallès (Vallès Oriental) mentre que un ciclista moria després de ser envestit a la C-25, a l'altura d'Arbúcies (Selva). A la nit, una persona també moria a la C-65 a Cassà de la Selva (Baix Empordà) després de col·lidir amb un altre vehicle, els ocupants del qual van resultar ferits de poca gravetat. 

La sinistralitat ha continuat aquest diumenge, quan una dona ha mort atropellada per un vehicle mentre esperava un autobús a Sabadell. Finalment, un ciclista ha perdut la vida a la N-260, a Martinet de Cerdanya. El conductor ha estat detingut com autor d'un presumpte homicidi imprudent.