Crema totalment una furgoneta a l'entrada de Barcelona i provoca cues a les vies del Vallès

Els problemes de circulació se sumen a dos accidents que hi ha hagut a primera hora a la C-58 i l'AP7

La furgoneta incendiada a la Meridiana
La furgoneta incendiada a la Meridiana | trànsit
Redacció
22 de març del 2019
Les complicacions per circular aquest divendres al matí per les carreteres vallesanes han anat a l'alça des de primera hora. Després d'un incendi en un cotxe a l'AP-7 i un accident a a C-58, una furgoneta s'ha incendiat mentre circulava a l'entrada de Barcelona per l'avinguda Meridiana, provocant més problemes a vies com la C-58, la C-17 o la C-33.

El foc s'ha originat poc després de les 10.00 hores a l'entrada per l'avinguda Meridiana, just en el punt on conflueixen les tres carreteres citades. Això ha obligat a tallar la C-17 i la C-33, a més del carril BUS-VAO de la C-58, una via que ja arrossegava problemes.

Concretament, la C-58 s'ha hagut de tallar durant mitja hora per un accident de trànsit al seu pas per Sabadell, en sentit Barcelona, una via que ja s'ha pogut reobrir totalment. La incidència provoca una cua de vuit quilòmetres des de Terrassa i ha obligat a mobilitzar l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).
 

Aquest accident se suma a la cua que s'ha originat a l'autopista AP-7, i que ha arribat a fer fins a 10 quilòmetres de retencions. Ha estat conseqüència d'un vehicle que ha cremat aquesta matinada a l'atura de Barberà del Vallès. Malgrat el vehicle ja ha estat retirat de la calçada, encara queden moltes retencions a la via des de Rubí a Barberà en sentit Girona.

Com a conseqüència, també han quedat afectades la C-58 amb aturades des de Terrassa a l'enllaç amb l'AP-7 a Badia del Vallès i la C-16 entre Les Fonts i Sant Cugat.