Manel Pérez serà el candidat d'ICV Terrassa a les municipals

Reivindiquen un espai d’acció política plural, obert a moltes sensibilitats socials de la nostra ciutat

Redacció
22 de març del 2019
El candidat d'ICV, Manel Pérez
El candidat d'ICV, Manel Pérez | Toni Fages
Manel Pérez, ha estat proclamat com a cap de llista d’ICV a les primàries celebrades per l'organització local d'ICV. ICV Terrassa va fer una aposta política l’any 2015 per impulsar una candidatura amb l'objectiu de canviar la correlació de forces de l’esquerra a la ciutat, implicant moltes voluntats i potencialitats, sumant a la nova política dels moviments del 15M l’experiència i el coneixement de la ciutat d’altres candidats i candidates.

Però aquesta majoria no es va traduir en una majoria de govern progressista. El PSC va governar amb CiU durant els dos anys primers i després en solitari. Segons ICV Terrassa ha perdut protagonisme i capacitat de transformació i innovació en totes les àrees. "L’esquerra no ha estat capaç d’aprofitar aquesta majoria social. Hem decebut moltes expectatives, moltes il·lusions davant d’un govern inoperant i inexistent a Catalunya, la feblesa del govern del PSOE, i l’extrema dreta que amenaça amb un retrocés de les llibertats democràtiques i nacionals, vulnerant fins i tot la Constitució i l’Estatut, i que continua amb aquesta situació de paràlisi estèril", asseguren en un comunicat.

Ara, amb l'elecció de Manel Pérez com a cap de llista, ICV Terrassa torna a reivindicar un espai d’acció política plural, obert a moltes sensibilitats socials de la nostra ciutat, un veritable pol d’esquerres, capaç de reivindicar el malestar i la indignació del 15M i al mateix temps incorporar la trajectòria de moltes persones i moltes lluites socials que han marcat el perfil de la nostra ciutat.

ICV vol reivindicar, amb aquesta aposta col·lectiva, una cultura política profundament arrelada amb els fils i els colors, que han definit la nostra trajectòria política i social en la lluita per l’emancipació de les persones. "Conscients que l’ecofeminisme, és l'única resposta possible per fer front als reptes de les nostres ciutats, que també són reptes transversals, del planeta". Aposten doncs, per una nova visió dels compromís amb els valors de la igualtat i la justícia social.