L'univers Playmobil torna a Terrassa

La IV edició a Terrassa de la Fira de col·leccionisme Playmobil tindrà lloc els dies 30 i 31 de març al Recinte Firal

Roda de premsa de presentació de la Fira del Playmobil.
Roda de premsa de presentació de la Fira del Playmobil. | Aj. Terrassa
Redacció
21 de març del 2019
Els populars Playmobil tornaran a Terrassa el cap de setmana del 30 i el 31 de març en una IV edició de la Fira. El Recinte Firal de la ciutat acollirà diversos tallers per a tota la família inspirats amb els tradicionals cliks. A més a més, ja es poden veure les interpretacions gegants en els comerços adherits l'associació de comerç Terrassa Centre.

A l'edició d'enguany hi haurà tallers de creativitat on es podrà tallar, enganxar, pintar o retallar o maquillatge de fantasia. També hi haurà una exposició de diorames i la tradicional fira de col·leccionisme, o un sorteig d’un lot de productes Playmobil.

I per aquells que tinguin ganes de jugar amb figures de tamany gegant, hi haurà escacs medieval, parxís de pallassos, dòmino de les civilitzacions, xarranca olímpica, laberint del tresors pirata, etc. 

L'Esplay Terrassa - Fira de Col·leccionisme de l'Univers Playmobil és una iniciativa de les empreses Smart Play, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Terrassa, l'associació Comerç Terrassa Centre i Eutrapelia. L'entrada a l'esdeveniment, que tindrà lloc al Recinte Firal de Terrassa el 30 i 31 de març, tindrà un preu de 3,5 euros; serà gratuïta per als menors de 2 anys. L'horari serà, tant dissabte com diumenge, de les 10 h a 14 h i de les 16 h a les 20 h.