Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès retira els llaços grocs de l'edifici

Els van treure el passat divendres, després d'una instància directa de la JEC

L'edifici de Serveis Territorials amb els llaços, però de color lila
L'edifici de Serveis Territorials amb els llaços, però de color lila | ACN
Redacció
19 de març del 2019
Els Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, situats a la Gran Via de Sabadell, han retirat els sis llaços grocs que fins la setmana passada lluïen a la façana de l'edifici. La consellera de Presidència, Elsa Artadi, ha explicat que la Junta Electoral Central (JEC) va fer arribar una instrucció directa a aquest ens perquè despengés aquests elements de l'edifici públic.

Segons ha pogut saber l'ACN, els responsables de l'ens van procedir a treure els llaços divendres passat. Aquests símbols feia mesos que estaven col·locats a la part interior de la vidriera de l'entrada principal de l'edifici.

Durant la durant la roda de premsa d'aquest dimarts al migdia, posterior a la reunió del Consell Executiu, Artadi ha explicat que la JEC va fer arribar una instrucció directa a l'ens per exigir que es despengessin els símbols en considerar que tenen un caràcter partidista.  El passat 8 de març, durant la manifestació del Dia de la Dona, diverses persones van resseguir amb esprai lila la silueta dels llaços, un dibuix que encara aquest dimarts es pot veure clarament.