El mNACTEC instal·la dos punts de recàrrega per a vehicle elèctric gratuïts

Punts de recàrrega de vehicles elèctrics al mNACTEC.
Punts de recàrrega de vehicles elèctrics al mNACTEC. | Cedia
Redacció
20 de març del 2019

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha instal·lat dos punts de recàrrega per a vehicle elèctric al seu aparcament i dos punts de recàrrega més a l’aparcament del Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug, seu del mNACTEC. Aquests carregadors seran d’ús gratuït per als visitants del Museu.

A més d’aquests quatre punts de càrrega públics, el mNACTEC n’ha instal·lat dos més d’ús intern: a les sales de reserva del mNACTEC a Cervera i a l’interior de la seu de Terrassa. Aquest últim punt servirà per abastir la furgoneta d’ús intern del mNACTEC, que està en procés de renovació i que serà de motor elèctric. 

La mesura forma part de les accions mediambientals i de sostenibilitat previstes en el pla de Responsabilitat social del Museu i ha comptat amb la col·laboració de l'empresa terrassenca Circutor. En la mateixa línia, els dies 6 i 7 de juny el mNACTEC acollirà la 4a edició del Congrés "Som elèctrics!".

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l’evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social.