Teatre

Joan i Roger Pera i la Simfònica del Vallès pugen Mozart a l'escenari del Centre Cultural Terrassa

L'espectacle es fa el divendres, 22 de març, a les 21 hores

per Redacció, 19 de març de 2019 a les 17:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de març de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Wolfrang Amadeus Mozart i el seu pare van tenir una relació complexa, intensa i molt marcada per les perspectives, pors i esperances dipositades l'un en l'altre. Moltes d'aquestes emocions van quedar plasmades en la gran quantitat de cartes que es van escriure i que són el punt de partida que Sergi Belbel utilitza per cosir la història a Papà Mozart. A la pell de Leopold i Wolfrang s'hi posen Joan i Roger Pera, també pare i fill, sota la direcció de Miquel Górriz i acompanyats a l'escenari per l'Orquestra Simfònica del Vallès.


El concert Papà Mozart tindrà lloc aquest divendres 22 de març a les 21 hores al Centre Cultural Terrassa. És la primera vegada que els actors Joan Pera i Roger Pera, pare i fill, treballen junts en una producció musico-teatral.

El programa compta amb les obres celebres de Mozart: Obertura Don Giovanni, La flauta màgica, Les noces de Fígaro, Simfonia de les joguines (Leopold Mozart), Simfoni Concertant, Sonata alla turca i Simfonia núm. 41“Júpiter”, entre d’altres.

 

 

Participació