Sis persones atropellades durant el cap de setmana a Terrassa

Cap dels vianants no va patir ferides de consideració greu

Redacció
19 de març del 2019
La policia municipal de Terrassa informa que al llarg del cap de setmana han tingut lloc accidents de trànsit a la ciutat amb resultat de sis persones atropellades, tres menors, dues dones i un home, cap d’ells, però, amb ferides de consideració greu, tot i que van ser traslladats per ser atesos a centres hospitalaris.

El primer dels accidents va tenir lloc divendres, a les 9.30 h, a l’avinguda d’Àngel Sallent, a l’alçada del carrer de Blasco de Garay, on una dona va resultar ferida en ser atropellada. A l’avinguda del Jaume I, a l’alçada del carrer del Pintor Huguet, també divendres, a les 10 h, una altra dona va ser atropellada i va patir lesions.

Més tard, a la carretera de Martorell, també divendres, a les 15 h, un altre vehicle va atropellar a un menor i va marxar del lloc. S’estan fent les gestions per a la seva localització. Al vespre, a les 20.30 h, al carrer de Dom Bosco, hi va haver un altre menor atropellat. Dissabte, a les 12 h, a la plaça de la Creu Gran, un home va resultar ferit a conseqüència d’un atropellament. Més tard, a les 20 h, va ser atropellat un altre menor al carrer del Germà Joaquim, amb el carrer d’Albinyana.