Ragna Debats guanya el premi a l'Esportista de l'Any 2018

El CP San Cristóbal o també han rebut guardons a la gala

Ragna Debats és la millor esportista de l'any 2018.
Ragna Debats és la millor esportista de l'any 2018. | Rafel Casanova BCF
Redacció
18 de març del 2019
Ragna Debats s'ha emportat el premi a la millor Esportista de Terrassa, Trofeu Lluís Francino i Riera, aquest divendres 15 de març al Teatre Principal. La corredora de curses de muntanya se suma a les esportistes femenines que han rebut aquest reconeixement. Debats es va proclamar triple campiona mundial amb la Copa del Món d’Skyrunning Overall i també té el títol mundial de Trail i Skyrunning Ultra, a més d’aconseguir el subcampionat del Món de curses en raquetes de neu. A banda de Debats, altres clubs i esportistes de la ciutat han rebut reconeixements en una gala que va comptar amb l’actuació de l’humorista-monologuista Tomás García.

L'Equip Sènior de fubtol del CP Sant Cristóbal han rebut el guardó a l'Equip de l’Any; el jugador de waterpolo, Bernat Sanahuja, millor esportista Promesa de l’Any; Patricia Dámaris Sosa, en la disciplina d'halterofília, millor esportista Màster de l’Any.

L'entitat Esportiva de l’Any ha recaigut sobre el Handbol Terrassa; Josep Flores del Club d’Escacs Terrassa, ha rebut al millor dirigent Esportiu de l’any; Dídac Corbacho, el millor entrenador de l'any en waterpolo. en la mateixa disciplina Rafael Aguilar ha rebut el guardó a la millor dedicació al món de l'esport. La millor organització d’esdeveniments esportius, ha recaigut a l'EXIN Master World Cup 2018 del Club Egara; i l'Escola Delta ha rebut el guardó a la millor fita de l'esport escolar. 

El premi a l'esport adaptat per a persones amb discapacitat física ha estat per a Jose Antonio Marí, en natació; i l'escola Crespinell amb Young Athletes han rebut el premi a l'esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual. Finalment, els cicles Morenito de la Secció triatló Club Natació Terrassa, han rebut el reconeixement de suport i col·laboració en el món de l’esport; i la Cursa Contra el Càncer de Pàncrees, a l'organització d’esdeveniments solidaris o d’integració Social. 
 

Guanyadors de la nit de l'esportista de Terrassa 2018. Foto: Rafel Casanova BCF